mandag den 4. oktober 2010

Velkommen

Kære studiegruppe!

Velkommen til bloggen. Jeg håber, at det er lige til at gå i gang med at skrive. Ellers må I sende en mail med spørgsmål AndersSchunk@hotmail. com

Men kort fortalt så skriver man ved at trykke på knappen "Nyt indlæg," som I kan se øverst til højre på skærmen. Der kommer efterfølgende et "arbejdsbord" frem, som fungerer ligesom et worddokument. Man kan altså skrive med fed, kursiv, med forskellige farver, skrifttyper, skriftstørrelser osv. 

Når I har skrevet jeres indlæg og valgt en overskrift, trykker I "udgiv indlæg." I kan gå ind og redigere i jeres indlæg ved at trykke på blyanten under jeres indlæg på blogforsiden.

Bemærk at man også kan skrive en kommentar direkte til andres indlæg.

Desuden kan man lægge et billede ud ved at trykke på billedknappen:

Billedet kan både være fra ens egen computer, men kan også sættes ind som et link. Trykker man på billedet, bliver det stort
Man kan også lægge en video op på bloggen. Dette kan man dog kun gøre, hvis man i forvejen har videoen gemt på sin computer:


Hvis man gerne vil bruge en video fra YouTube, må man lave et link: Videolink til YouTube

Jeg håber det bliver et nyttigt redskab i vores arbejde med forløbet.

Adressen her til siden blev (efter mange forsøg hvor der blev meldt optaget på blognavne) www.visuelkult.blogspot.com

Mange hilsner
Anders

1 kommentar:

  1. Hej

    Selv om jeg endnu ikke har lagt indhold i denne blog, synes jeg det er en fantastisk god ide, til at samle vores respektive refleksioner og input - og tænker at vi skal lade den leve også efter fremlæggelsen.

    SvarSlet